Over Kampa

Als Kampa BV zijn wij actief in de spoorweg-branche als aanbieder van diverse innovatieve producten, zowel aan de infrazijde als wel aan de zijde van het rollend materieel. Hierbij kan gedacht worden  aan geluidsreductie aan de bron maar ook systemen/producten die de LCC (Life Cycle Costs) reduceren.

Voor een aantal Europese fabrikanten zijn wij ook actief op de Nederlandse markt om deze  te voorzien van wisseldelen en slijtdelen zoals  treinwielen en remblokken.

Wij leveren niet alleen oplossingen voor het dempen van de trillingen van rails of wielen maar ontwikkelen ook dempende systemen voor stalen bruggen.

U kunt bij ons terecht voor infrastructurele producten en rollend materieel.
Heeft u een vraag over geluidsreductie, dan helpen wij om tot flexibele en creatieve oplossingen te komen. Oplossingen die wij of onze leveranciers uitvoerig testen, onder meer via trillingsanalyses, modaalanalyses en vermoeiingstesten.

Wij werken nauw samen met een aantal gerenommeerde leveranciers van spoorgerelateerde materialen. Samen met hen zetten wij onze kennis en ervaring in om u de beste oplossingen te bieden.

Wij denken graag mee. Bel ons gerust met uw vraag.

Advies

Op zoek naar een oplossing voor geluidsdemping bij railprojecten? Kampa is dé specialist in geluidsreductie aan de bron bij railprojecten. Of u nu raildempers zoekt of juist geluiddempende treinonderdelen: wij helpen u de beste oplossing te vinden en leveren deze. We werken daarbij samen met gerenommeerde partners als Schrey&Veit, Wabtec en CDM. Door onze jarenlange ervaring zijn wij uw perfecte partner om tot de best mogelijke oplossing te komen op het gebied van geluidsreductie.

Infrastructurele producten

KamPa BV levert innovatieve producten die een bijdrage leveren aan het rederuceren van LCC (Life Cycle Costs). Andere innovatieve producten reduceren het geluid aan de bron waardoor omwonenden minder hinder hebben van spoorweglawaai.

Rollend materieel

Bij Kampa kunt u terecht voor een breed assortiment aan rollend materieel. Wij leveren hoogwaardige producten met een lange levensduur. Daaronder vallen innovatieve producten om rollend materieel zo geruisloos mogelijk te laten rijden.

Bekijk de partners van Kampa BV