Wielen en Assen

Wielen en Assen leveren wij u in samenwerking met BONATRANS GROUP, GHH-RADSATZ en GEWES.

Treinwielen

Treinwielen worden in samenwerking met BONATRANS GROUP aangeboden. De maatvoering varieert van 360 – 1290mm. De wielen zijn ook in diverse materialen leverbaar, conform EN13262.

Kraanwielen

Vervaardigd uit 42CrMo5, vacuüm ontgast smeedstaal met gemiddeld koolstofgehalte,onderworpen aan thermische behandeling met behulp van onze eigen processen om een uniforme profielhardheid van het loopvlak en het slijtvlak van de binnenste flenzen te verkrijgen en tegelijk een flexibele kern te behouden die bestendig is tegen schokkende ladingenresistent gemaakt tegen breuk of slijtage van de flenzen,ontworpen om bestand te zijn tegen pitting en spalling.

Wielbanden

Wielbanden worden in samenwerking met BONATRANS GROUP aangeboden. De wielbanden zijn ook in diverse materialen leverbaar, conform UIC810-1.

Wielstellen

Wielstellen worden in samenwerking met de combinatie BONATRANS GROUP geleverd.

Assen

Assen worden in samenwerking met BONATRANS GROUP aangeboden. De assen zijn in diverse maten en materialen leverbaar, conform EN13261.

Cardanassen

In samenwerking met Gelenkwellenwerk Stadtilm GmbH (GEWES) bieden we hoogwaardige cardanassen aan. GEWES is ISO 9001, ISO 14001 en ISO
50001 gecertificeerd.

Ga naar Remblokken en Voeringen
Wij denken graag mee. Bel ons gerust met uw vraag.