De partners van Kampa BV

Samen met onze partners streven we naar de hoogste kwaliteit service en producten
Meer weten? Lees meer over Kampa

Calenberg Ingenieure is de expert in geluids- en trillingsisolatie. Deze producent gebruikt sinds 1996 gerecycled rubber bij het produceren van isolatiematerialen, waaronder spoorelastomeren. Een effectieve, duurzame manier om geluidsoverlast tegen te gaan.

Wabtec is een pionier in het toepassen van frictiematerialen voor goederen- en passagiersmaterieel. Het bedrijf produceert ‘stille remblokken’ die ervoor zorgen dat wielen minder geluid produceren.

Gruber is de Europese leider in het produceren en verkopen van kraanwielen. Het bedrijf past speciaal materiaal toe en produceert daardoor de beste kraanwielen ter wereld.

SFT is een bekende groothandel in onderdelen voor spoorvoertuigen. Lex und Hesse staat voor kwalitatieve parts. Duurzame materialen van de hoogste waarden.

GEWES produceert al op rollagers gemonteerde kruiskoppelingsassen en cardanasassemblages volgens de hoge kwaliteitsstandaard en met een groot assortiment producten die specifiek voldoen aan de eisen van onze klanten.

Schrey en Veit (S&V) is een bekende leverancier van trillingsdempers. S&V blijft innoveren en produceert steeds stillere en makkelijker te installeren wiel-, rail- en brugdempers.

Lucchini produceert treinwielen die in ruim 65 landen worden gebruikt en is daarmee de grootste wielenfabrikant van Europa. Het bedrijf staat bekend om de hoge kwaliteit van treinwielen en wielsets en om snelle levering.