Wieldempers

Wiel- en brugdempers leveren wij in samenwerking met Schrey & Veit.

Volwielen

Wieldempers voor geluidsreductie van volwielen. Het design van deze nieuwe generatie dempers creëert een trillingsreductie van het contactgeluid.

Geveerde wielen

Rijcomfort voor de passagier, de bewoner, het voertuig en de baan. Inmiddels is bewezen door het uitvoeren van veldmetingen en  positieve klantbeoordelingen, dat de verende wielen van GHH een zeer efficiënte reductie van schokken en trillingen bieden . Met hun lage radiale stijfheid, kan bijvoorbeeld de SAB Resilient Wheel een primaire ophanging vervangen of geschikt voor specifieke draaistel ontwerpen, bv directe aandrijvingen.

Belangrijkste voordelen van GHH wielen zijn:
Maatwerk, want elk project is uniek. Bijzonderheden zoals: kleine diameter, een hoge wielbelasting, thermische effecten van blok remmen zijn aangepast aan elk project.

Onderhoudbaarheid, omdat de service kosten minimaal moeten  zijn
Een gemeenschappelijk kenmerk voor al onze wielen: een deelbaar ontwerp. Drie hoofd onderdelen: een wiel band, een wiel lichaam en een wig-ring. In tussen, een aantal pre-beklemtoonde rubber onderdelen: rubberen pads, of, als alternatief, een rubberen ring of twee rubberen ringen. Resultaat: een zeer eenvoudige vervanging van banden en rubber elementen, met slechts conventionele gereedschappen.

Ga naar Wielen en Assen
Wij denken graag mee. Bel ons gerust met uw vraag.