Partners

Calenberg Ingenieure
Calenberg Ingenieure is de expert in geluids- en trillingsisolatie. Deze producent gebruikt sinds 1996 gerecycled rubber bij het produceren van isolatiematerialen, waaronder spoorelastomeren. Een effectieve, duurzame manier om geluidsoverlast tegen te gaan.


Wabtec is een pionier in het toepassen van frictiematerialen voor goederen- en passagiersmaterieel. Het bedrijf produceert ‘stille remblokken’ die ervoor zorgen dat wielen minder geluid produceren.


Schrey en Veit (S&V) is een bekende leverancier van trillingsdempers. S&V blijft innoveren en produceert steeds stillere en makkelijker te installeren wiel-, rail- en brugdempers.


Bonatrans produceert treinwielen die in ruim 65 landen worden gebruikt en is daarmee de grootste wielenfabrikant van Europa. Het bedrijf staat bekend om de hoge kwaliteit van treinwielen en wielsets en om snelle levering.


VALDUNES is de Europese leider in het produceren en verkopen van kraanwielen. Het bedrijf past speciaal materiaal toe en produceert daardoor de beste kraanwielen ter wereld.